Ako ne vidite dobro naš newsletter molimo kliknite ovdje.
B+M News | broj 4, ožujak 2017.
Poštovane dame i gospodo,

Kucamo na vaša vrata novim brojem naseg newslettera sa novostima koje će Vas sigurno zanimati. Puni novih rješenja, novih sustava i nadasve, optimizma, startamo u 2017.

Pokucajte na naša vrata...uvijek ste dobrodošli.

želimo vam ugodno čitanje!

Srdačan pozdrav,
Vaš B+M Newsletter tim
TOP TEME:
>GP Cool Speed
>Dašak vedrine na Kvarneru
>Miris drveta među gipsom
>Nova generacija mineralne vune ISOVER 4+
>B+M Sistem
 
GP Cool Speed

Inspirirani najvećim izvorom energije, Suncem, razvojni tim Baustoff+Metall Industrija razvila je jedinstveni sustav koji će Vam sigurno ugođaj življenja učiniti i ugodnijim, prirodnijim i nadasve, ekonomičnijim. Takvi sustavi ugrađeni u orgromne prostore (zračne luke, bolnice, javne ustanove) kao i privatne objekte, daje benefitnost sa više strana. Moderni dizajn, energetska činkovitost, jednostavnost implementacije, najviši nivo higijenskih zahtjeva kao i ugođaj koji taj ambijent daje emisijom emitirane energije, zacijelo će biti jamac i mamac za sve one koji prepoznaju napredak tehnologije na jednostavnoj platformi. Baustoff + Metall Industrija inspirirana jednostavnošću proizvela je jedinstveno jednostavan sustav. Potražite sve inforamcije kod nas,....budite dio Svijeta koji zna što je GP COOL SPEED.

> Više informacija

 
Dašak vedrine na Kvarneru

Kada Vas drugi iznevjere i zbune, izdrazima koje ne poznajete, kada Vas stave u podređeni položaj jer niste specijalisti za suhu gradnju,...znajte da smo za Vas tu. Predložiti ćemo Vam sukladno Vašim zahtjevima ono što Vam je potrebito, a ne ono što Vam ne treba. Mi volimo reći, da smo ljudi u trgovini. Mi volimo reći,..mi savjetima prodajemo, mi savjetima supportiramo kupca,...a na njemu je da odluči. Naš cilj je da iz naših prostora izađete sa pozitivnim osječajem suodnosa sa nama. Poslovnica Rijeka „zarobiti“ će Vas jednostavnošću, profesionalizmom a kolegica Tatjana svojom jedinstvenom osobnošću. Pružite priliku sebi i nama pa provjerite što je „dašak svježine na Kvarneru“.

> Više informacija

 
Miris drveta među gipsom

Prednost OSB ploča (izraz dolazi od eng. riječi oriented strand board) koje su višeslojno ljepljene na bazi uskih a dugih iverica, materijal je koji je svojom kvalitetom podjeljen u tri razreda kvalitete (OSB2, OSB3, OSB4). Svi materijali ugrađeni u raspoložive proizvode koje imamo od svjetski poznatog dobavljača SWISSKRONO posjeduje EU certifikat i najviše su kvalitete. Praktičnost manipuliranja, obrade kao i montaže, postojanost kvalitete, povečani koeficijent na izvijanje i tlak, dimenzijska stabilnost kao i područje primjene (vani i unutra), neizostavani su argumenti vezani uz OSB ploče.

> Više informacija

 
Nova generacija mineralne vune ISOVER 4+
Nova, naprednija tehnologija proizvodnje još finijih vlakana, kao i nova generacija vezivnog sredstva na potpuno prirodnoj osnovi, čine osnovu nove generacije mineralnih vuna nazvane ISOVER 4+.
Nova mineralna vuna 4+ predstavlja novitet u svijetu izolacijskih materijala, a odlikuje se:
•Dodatnom kvalitetom
- vezivom bez toksičnih emisija
- boljim akustičkim svojstvima
- protupožarnošću
•Većom ugodnosti
- novom tehnologijom izrade vlakana
- manjom emisijom prašine
- većom kvalitetom unutarnjeg zraka
- većom ugodnosti na dodir
•Održivosti
- vezivnim sredstvom koje je na potpuno prirodnoj osnovi
- korištenjem do 80% recikliranog materijala u procesu proizvodnje
•Energetskom učinkovitosti
- nova generacija mineralne vune za energetski učinkovitije konstrukcije
 
B+M Sistem
Jedistvenost sustava je multifunkcionalnost. Volimo istaknuti jedinstveni slogan koji prati naš sistem, a to je SOS sistem. Što je SOS sistem? Sustav osigurava sigurnost - razvojni tim Baustoff+Metall Industrija razvila je na podlogama provjerenih svjetskih proizvođača jedinstveni sustav uz kojeg ste sigurni da je po vežečim EU normama i da je po provjerenoj kvaliteti. B+M Sistem – SOS sistem, čine nas jedinim trgovcem koji je to uradio za svoje kupce. Jedinstveno zar ne?

> Više informacija
 
Adresa:
Baustoff + Metall CROATIA d.o.o.
HR-10255 Zagreb-Gornji Stupnik
Gospodarska c. 9
T +385.1.6530856
F +385.1.6530855

zagreb@baustoff-metall.com
www.baustoff-metall.hr

Copyrights© Baustoff + Metall GmbH
Odjava:
Otkazivanje pretplate na newsletter

Impresum:
Detaljan impresum dostupan je ovdje.

Izvori slika:
© Baustoff + Metall GmbH