Ako ne vidite dobro naš newsletter molimo kliknite ovdje.
B+M News | broj 6, listopad 2017.
Poštovane dame i gospodo,

U novom broju našeg newslettera ponuditi ćemo Vam kao i do sada, uvijek nešto neobičnije od drugih, nešto što je originalnost i jedinstvenost naše tvrtke i djelatnika. Veselimo se ako ćemo Vam uzeti malo vremena da pročitate naš newsletter i ujedno Vam se na tome i zahvaljujemo.

želimo vam ugodno čitanje!

Srdačan pozdrav,
Vaš B+M Newsletter tim
TOP TEME:
>Vinuti se u nebo....
>Prednosti koje postižete primjenom Knauf gipsvlaknastih ploča
>Doručak sa našim timom za dobro jutro
>Armstrong program garancija
 
Vinuti se u nebo....
Cvrkut ptica i njihov let mami nas svojom slobodom i jednostavnošću pokreta,...svojom perspektivom kao i željom da iz tog kuta pogledamo kako Svijet izgleda, kako smo maleni u tom suodnosu Svijeta prema svemu. Kako smo detalj prekrasnog kolaža koji nas okružuje. Ta prekrasna perspektiva dohvatljiva je samo iz visina. Zato želimo tu čaroliju ptičje perspektive pokloniti i Vama, našim kupcima. Usnimiti i zadržati u video clipu tu ljepotu i trenutak. Veselimo se tome da ćemo biti opet malo „posebniji i jednostavniji“ od drugih. Zar ne?

> Više informacija
 
Prednosti koje postižete primjenom Knauf gipsvlaknastih ploča
Nakon 20 godina iskustva u proizvodnji gipsvlaknastih ploča i više od 60 milijuna m² koji su isporučeni te primijenjeni na svjetskim tržištima, Knauf Vam s velikim zadovoljstvom prezentira sve prednosti koje ostvarujete njihovom primjenom. Knauf gipsvlaknaste ploče, koje se proizvode u gradu Vidinu (Bugarska), su prošle različita ispitivanja i procese certificiranja. Ovisno o tome tražite li proizvod za protupožarnu zaštitu, zvučnu izolaciju ili pak podno grijanje i hlađenje, Knauf gipsvlaknaste ploče nude rješenja prilagođena specifičnim potreba moderne gradnje. Bitan čimbenik su FT i VTF rubovi koji garantiraju smanjenu potrošnju veznog materijala, veću robusnost i manje vremena potrebnog za gradnju. Više informacija o ovom dijelu Knauf proizvodnog portfelja saznajte ovdje:

> Više informacija
 
Doručak sa našim timom za dobro jutro
Doručak sa našim timom za dobro jutro – U općem stresu jutarnje gužve, prometne, poslovne, telefonske,...pronaći oazu mira koja nudi ponekad dobar vic, dobru kavu ili toplo pecivo,..postalo je ponekad „nemoguća misija“. Za ne povjerovati,....danas kad je sve tako lako dostupno,..potrebitost za „čovjekom“ postala je kao neka priča iz davnina. No, htjeli ili ne, to je de facto tako. Brz ritam, brz internet, brz auto, ...sve brzo,...no,...zaboravljamo komponentu – čovjek – kojem nedostaje ona esencijalna potreba,...za čovjekom. Mislimo i znamo da smo dobro mjesto za kavu i toplo pecivo u oazi mira koje se zove Baustoff+Metall Hrvatska. Dobrodošli.
 
Armstrong program garancija
Jedinstveno od Armstronga
30-godišnje jamstvo stropnog sustava osmišljeno je kako bi imali potpuno povjerenje u sustav koji ste izabrali.
Svi naši sustavi proizvedeni su upotrebom komponenti najviše kvalitete, dizajnirani su da rade zajedno, a posebno su razvijeni kako bi vam dali 30 godina povjerenja.

> Više informacija
 
Adresa:
Baustoff + Metall CROATIA d.o.o.
HR-10255 Zagreb-Gornji Stupnik
Gospodarska c. 9
T +385.1.6530856
F +385.1.6530855

zagreb@baustoff-metall.com
www.baustoff-metall.hr

Copyrights© Baustoff + Metall GmbH
Odjava:
Otkazivanje pretplate na newsletter

Impresum:
Detaljan impresum dostupan je ovdje.

Izvori slika:
© Baustoff + Metall GmbH