Ako ne vidite dobro naš newsletter molimo kliknite ovdje.
B+M News | broj 2, ožujak 2016.
Poštovane dame i gospodo,

U nadolazećoj sezoni želim da nas prepoznate ne samo kao specijalistički centar, već kao mjesto gdje postoji prostor za napredak i diverzifikaciju poslovanja.
Na našim prodajnim mjestima, sa timom specijalista, tehničkom podrškom, edukativnim seminarima kao i potpunom podrškom industrija, vrlo lako možete svoj postojeći core business proširiti i time stvoriti poslovne predpostavke za napredak u poslovanju Vas, vaše tvrtke kao i vaših djelatnika.
Slikovito rečeno, na Objektima gdje ste do sada radili samo dio poslova, sutra možete ponuditi veći broj poslova koji su skoro kompatibilni sa Vašim kao poslove koji se "logično" naslanjaju na Vaš dosadašnji core business.
Obratite nam se s punim povjerenjem, jer Baustoff+Metall Hrvatska uvijek je uz Vas.

želimo vam ugodno čitanje!

Srdačan pozdrav,
Vaš B+M Newsletter tim
TOP TEME:
>KNAUF DESIGN – BUDUĆNOST JE DANAS.
>AZ omogućuje!
>LUČKO - sve na jednom mjestu
>Prednosti suradnje sa BM Hrvatska i zašto raditi sa nama.
 
KNAUF DESIGN – BUDUĆNOST JE DANAS.
Predstavljamo Vam primjenu Knauf Designa u sklopu Muzeja Sinjske Alke. Direktnim tiskom na gips-vlaknaste ploče VINOVA i CREANOVA, Knauf Design je omogućio jedinstvenu rekonstrukciju povijesne bitke pod Sinjem iz 1715. godine, stvarajući savršenu kompoziciju dizajna i akustike prostora.

Otkrijte zašto je Knauf Design proglašen “najinovativnijim brendom 2015. godine u Njemačkoj”.

> Više informacija
 
AZ omogućuje!

Tvrtka AZ Metallbau GmbH stručnjak je za aluminijske okvire te za elemente ostakljenja i specijalnih vrata. Zahvaljujući tim visokokvalitetnim proizvodima, sa i bez protupožarne zaštite, eloksirani ili s praškastim premazom, s profilima u svim mogućim varijantama, tvrtka AZ Metallbau GmbH postala je jedan od vodećih proizvođača u Njemačkoj u tom tržišnom segmentu. Tvrtka AZ Metallbau GmbH danas se ubraja u najinovativnija poduzeća u tom sektoru. Aluminijski okviri ne ističu se samo po svojem modernom izgledu i suvremenom dizajnu, nego i po svojoj mogućnosti univerzalne upotrebe.

Za aluminijske okvire vrijedi načelo da ništa nije nemoguće, što tim tvrtke AZ Metallbau GmbH kontinuirano nastoji provesti u praksi“.

> Više informacija

 
LUČKO - sve na jednom mjestu
Od rješenja problema do isporuke robe

Podružnica Zagreb Lučko centrala je naše tvrtke u Hrvatskoj. Predvođena voditeljem podružnice, Juricom Jandrasom, moglo bi se reći da posluje dobro i stabilno. Raspolaže svim uobičajenim, ali i posebnim materijalima za suhu gradnju (protupožarna zaštita, zvučna izolacija, posebni stropovi…). U prodajnom centru radi odličan prodajni tim koji je u stanju reagirati na svaki zahtjev kupaca i investitora. Dovoljne količine raspoložive robe u centru omogućuju klijentu optimizaciju i usklađivanje dinamike isporuke. Sve na jednom mjestu - geslo je na kojem gradimo svoju djelatnost. Od rješenja do materijala - kod nas je sve na jednom mjestu. Voznim parkom za isporuku robe u roku od 24 sata na odredište kupca, i dizalicom koja tu istu robu može podići na visinu od 20 m, čime se kupcu zahvaljujući okomitom transportu nudi dodatna pogodnost, naš će tim raspoloživom opremom i svojim znanjem odgovoriti na svako pitanje. Imamo rješenja, iskustvo, robu... Podružnica se odlikuje i potrebnim ljudskim kompetencijama nužnima za dobro poslovanje. Pozitivno ozračje protkano osmijehom naših djelatnika stvaraju oazu u koju kupci rado dolaze, a koja je već dugi niz godina priznata u svijetu suhe gradnje.

> Više informacija

 
Prednosti suradnje sa BM Hrvatska i zašto raditi sa nama.
Uobičajeno je pitanje svih pitanja, ako se to tako može definirati, što je to da netko s nekim ili nekima surađuje.U vremenu globalizacije, elektronskih medija, vrtoglavog razvoja roba i tehnike, ostaje težak odgovor na jednsotavno pitanje,...zašto raditi s nekim. Što je to što ljude u poslu veže jedne uz druge?

Sve analize ili većina njih na prvom mjestu ističu kurentnost cijene, razred kvalitete kao i garanciju. Bezbrojni primjeri ukazuju na vrlo složene analitičke procese obrade segmenta cijena i kvalitete i zasigurno su točne. Bez sumnje. No, u zadnje vrijeme u razvijenijim društvima od Hrvatske, pogotovo u Americi, markiran je taj osobni emocionalni pristup koji je motor i pokretač . Ideja, posla, ...svega. Mi unutar naše tvrtke odavno smo složili jedan hvale vrijedan suodnos trgovine i ljudskosti. Odnos sazdan na povjerenju i profesionalizmu, jednostavnosti i iskrenosti, iskustvu ali i radoznalosti,...na toj platformi postižemo najbolje rezultate. Zahvaljujući suodnosu sa svima u procesima poslovanja na toj razini, zaslužujemo reći da je naš pristup poslovanju okarakteriziran rečenicom – kontinuirano poslovno korektno ponašanje – što bi se riječnikom filma moglo okarakterizirati Oskarom za uspješnost.
Da li su to motivi i da Vi sutra s nama započnete suradnju?
 
Adresa:
Baustoff + Metall CROATIA d.o.o.
HR-10255 Zagreb-Gornji Stupnik
Gospodarska c. 9
T +385.1.6530856
F +385.1.6530855

zagreb@baustoff-metall.com
www.baustoff-metall.hr

Copyrights© Baustoff + Metall GmbH
Odjava:
Otkazivanje pretplate na newsletter

Impresum:
Detaljan impresum dostupan je ovdje.

Izvori slika:
© Baustoff + Metall GmbH