Directiewisseling Techem Energy Services B.V.
Breda; 19 april 2018
Betreft: Directiewisseling Techem B.V.
 
Geachte relaties,
 
Recentelijk heb ik besloten om per 1 mei 2018 mijn taak als eindverantwoordelijke van Techem Nederland neer te leggen. Na ruim 30 jaar “warmtemeting” in al haar facetten was dit zeker geen makkelijke keuze. Van de 32 jaar heb ik er 11 mogen ervaren bij Techem, waarvan 10 als algemeen directeur.
 
Het meten en verrekenen van fossiele en later ook duurzame energie voor collectief verwarmde installaties zoals onder meer blokverwarming is hierbij de kerntaak voor onze organisatie. Dit heb ik al die jaren met zeer veel enthousiasme mogen uitvoeren en de laatste 10 jaar Techem mogen uitbouwen naar de meest serieuze en kwalitatieve contractpartner voor Nederland op haar gebied.
 
Mijn opvolger is inmiddels bekend. Een bekende in de branche en zeker de laatste 8 jaar een bekende namens Techem Nederland. Mijn collega Maikel van Loo zal met ingang van 1 mei 2018 de rol van eindverantwoordelijke van Techem Nederland met minimaal hetzelfde elan gaan continueren.
 
Mocht u hem desondanks nog niet hebben ontmoet; zeer binnenkort zal hij zich in ieder geval via de Techem Nieuwsbrief nader aan u voorstellen.
 
Ik wil u enorm bedanken voor het gestelde vertrouwen en de zaken die ik voor u heb mogen uitvoeren. Ik wens u veel geluk en gezondheid.
 
Vriendelijk groetend,
 
Marcel Zwaans.
 
Aanmelden nieuwsbrief
Laat anderen ook de gratis nieuwsbrief van Techem ontvangen. Stuur hem door!
Om deze te ontvangen, klikt u op onderstaande link of afbeelding en vult u de gegevens in. Ter bevestiging sturen wij een e-mail naar het betreffende e-mailadres. U ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Meld u hieraan om ook de nieuwsbrief te ontvangen.
linkedin youtube
Techem Website
  Klik hier om af te melden voor de nieuwsbrief.