Pssst: zin in een "date" met Techem?
Ja….? Zin in een afspraakje? Plan dit dan nu meteen online in!
Onze Techem monteur komt langs op de door uw bewoner gekozen datum. Eehhh, niet met een bloemetje, maar wel om een reparatie te verrichten aan de meetapparatuur.
 
Vanaf nu maken uw bewoners namelijk zelf, online, hun afspraak met Techem voor reparatiewerkzaamheden aan het meetsysteem in de woning. Op een dag en tijdstip dat het hen het beste uitkomt.
Hoe?
Heel simpel. Als u al gebruik maakt van onze volautomatische systeembewaking of nadat u de reparatieopdracht aan Techem verstuurd hebt zoals u al gewend bent, sturen wij uw bewoner een brief met het verzoek een afspraak met ons te maken. In de brief staat precies uitgelegd hoe er online (via www.techem.nl) een afspraak met onze monteur wordt gemaakt.
 
Online geen optie? Dan zijn wij ook telefonisch bereikbaar en maken een persoonlijke afspraak.
 
Eenmaal ingelogd vult uw bewoner de gegevens aan en maakt daarna een keuze uit een aantal voorgestelde dagen en tijdstippen. Past dit niet? Dan is er nog de keuze om een geschikter moment aan te klikken. Na de afspraak bevestigd te hebben, ontvangt men een e-mail ter bevestiging.
 
Indien uw bewoner na 10 dagen nog geen afspraak heeft gemaakt, wordt door Techem een tijdstip meegedeeld. Het meetsysteem moet immers zo snel mogelijk weer worden hersteld. Maar we houden het flexibel: deze afspraak kan door uw bewoner online of telefonisch gewijzigd worden.
 
24 uur voor de uiteindelijke “date” ontvangt uw bewoner nog een reminder van de gemaakte afspraak via het opgegeven e-mailadres.
 

Kijk hier voor de volledige handleiding.
Kan het nog vriendelijker?
Jazeker. Als eigenaar / beheerder van de woning weet u meteen wat er in de woning gedaan is. Indien u uw e-mailadres ten tijde van de reparatieopdracht heeft meegedeeld, ontvangt u de terugkoppeling van de werkzaamheden nog voordat onze monteur de woning verlaten heeft.
Ook een date? Of gewoon meer info?
Neem contact met ons op voor info.
Bel naar 076 - 57 25 823 of mail.
 

Meer informatie vindt u op onze website.
Voordelen voor uw bewoners
☑ Geen eenzijdige afspraken meer vanuit Techem.
 
☑ Uw bewoner maakt de afspraak voor de dag en het tijdsblok dat het hem/haar uitkomt.
 
☑ Uw bewoner ontvangt 24 uur voor de afspraak een melding per e-mail dat de monteur komt.
Voordelen voor u
☑ Facturen voor “niet thuis” worden aanzienlijk gereduceerd.
 
☑ Een terugkoppeling van de werkzaamheden ontvangt u direct na de werkzaamheden op het e-mailadres wat opgegeven is bij de indiening van de reparatieopdracht.
 
☑ Geen extra kosten. Kortom een gratis dienst die het uw bewoners en u makkelijker maakt.
Beloofd is beloofd
Uit het klanttevredenheidsonderzoek 2016 kwam een flexibeler afsprakensysteem voor uw bewoners duidelijk naar voren als één van de must haves voor 2017!
 
Wij luisteren naar u …… en zoals u ziet maken wij werk van uw aanbevelingen.
 

Om uw bewoners zelf afspraken te laten maken gebruikt Techem (net als vele woningcorporaties) de software van ORTEC. Zij zijn een van de grootste aanbieders van optimalisatiesoftware en analysetoepassingen ter wereld. Zij optimaliseren onder andere rit- en routeplanning, personeelsinzet en logistieke netwerkplanning. De gebruikte Timeslot Algoritmes ondersteunen de planning naast het klantvriendelijk snel maken van afspraken, ook met de zo efficiënt en duurzaam mogelijke inzet van de servicevlot van Techem.

ORTEC wordt in Nederland ondersteund door plaatselijke kennis en service. Een gespecialiseerd bedrijf hierin is Swiss Knife. Zij zijn gespecialiseerd in het stroomlijnen van administratieve processen. Werkbonnen en formulieren zijn door Techem vervangen voor de app APPEEE, waarmee monteurs de informatie uitwisselen via tablets. De app PLANRRR zorgt dat het maken van afspraken door bewoners aansluit aan het administratieve proces en planning.
Aanmelden nieuwsbrief
Laat anderen ook de gratis nieuwsbrief van Techem ontvangen. Stuur hem door!
Om deze te ontvangen, klikt u op onderstaande link of afbeelding en vult u de gegevens in. Ter bevestiging sturen wij een e-mail naar het betreffende e-mailadres. U ontvangt de eerstvolgende nieuwsbrief!

Aanmelden voor nieuwsbrief
Meld u hieraan om ook de nieuwsbrief te ontvangen.
linkedin youtube
Techem Website
  Klik hier om af te melden voor de nieuwsbrief.